Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Poveste de Crăciun” pentru copiii din centrele de plasament
Veronica Hodas  - Vineri, 5 Decembrie 2014

Radio Transilvania și Fundația Maria alături de Teatrul de Nord Satu Mare au organizat vineri, 5 decembrie, a X-a ediție a campaniei „Poveste de Crăciun”.



Copiii de la centrele de plasament din Satu Mare s-au bucurat în această zi de spectacolul „Vine Moșul” în cadrul căruia au aflat povestea lui Moș Nicolae și s-au întâlnit cu personajele din mai multe povești pentru copii.


La finalul spectacolului cei 350 de copii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Satu Mare de la Centrele de tip familial „Ana”, „Maria”, „Felicia”, „Orhideea”, „Diana”, „Teodora”, „Alexandra”, „Ștefania”, „Mihaela”, „Daniel”, „Iris”, Centrele de plasament „Floare de Colț” și „Roua”, Centrul Maternal „Lorena”, Centrul Școlar pentru Incluziune Socială, Centrul de Tranzit Asociația „Casa Speranței”, Congregația „Fiicele Indurării” și Asociația Stea, s-au întâlnit cu personajul mult așteptat și îndrăgit, Moș Nicolae.


Acesta i-a făcut pe cei mici să simtă bucuria acestei frumoase zi și le-a dăruit câte un cadou.


Desaga moșului a fost plină datorită copiilor, părinţilor şi a cadrelor didactice de la G.P.P. ,,Dumbrava Minunată”, Grupa ,,Bună Dimineaţa” şi a sponsorilor: Eugenia Sabou, Directorul Executiv al Casei de Pensii Satu Mare, S.C. GALANT SRL, DIASIM STYLE, PUFULETE SRL,S.C. NICOVID SRL, S.C. UNICARM SRL, VIP TAXI.

 

1872 vizite
Distribuie pe